Revolut sa snaží čoraz viac zabojovať aj o slovenský bankový trh. Najnovšie do svojej ponuky pre Slovensko pridal platobný terminál Revolut Reader. Ide o čítačku kariet, ktorá predajcom umožňuje prijímať platby kartou či už vo svojom obchode alebo na cestách.


Revolut Reader umožní prijímať platby debetnými a kreditnými kartami a podporuje aj bezkontaktné platobné metódy. Zariadenie umožňuje nechať prepitné a obsahuje aj katalóg položiek. Prijímatelia platieb by mali mať peniaze na svojom podnikateľskom účte Revolut Business už do piatich sekúnd.

„Revolut Reader sme uviedli na trh ako rýchle a ľahké riešenie, ktoré nebude firmy spomaľovať, umožní im jednoduchý prístup k finančným prostriedkom a rýchlejšie prijímanie platieb v porovnaní so štandardnými lehotami v tomto odvetví, ktoré sú väčšinou 2 až 3 pracovné dni. Okrem toho bezpečnosť a dlhá výdrž batérie malého zariadenia vreckovej veľkosti zaručujú, že Revolut Reader dokáže zefektívniť prevádzku bez potreby spravovať viacero účtov a systémov,“ povedal Alex Eguileor, generálny riaditeľ oddelenia akvizície predajcov v Revolute.

Obchodníci budú za používanie platobného terminálu platiť 0,8 percenta z každej transakcie. K tomu sa pripočíta aj fixný poplatok vo výške 0,02 eura za transakciu. Malí obchodníci zaplatia za terminál jednorazový poplatok 49 eur. Veľkým firmám ponúka Revolut možnosť dohodnúť si individuálnu cenu.


Prečítajte si ďalšie články na túto tému: