Storebrand, jedna z najväčších finančných spoločností v Nórsku, ktorá pôsobí v celej Škandinávii, rozšírila svoje partnerstvo so spoločnosťou Google Cloud s cieľom zefektívniť svoje procesy, zrýchliť vývoj nových služieb a znížiť náklady. Partnerstvo sa zameriava na modernizáciu IT infraštruktúry a zrýchlenie poskytovania finančných produktov.


Storebrand využíva technológie Google Cloud, ako sú Google Kubernetes Engine a Cloud SQL, na vylepšenie svojej vývojárskej platformy a podporu maloobchodných aktivít. Tieto technológie umožňujú rýchlejšie zavádzanie nových digitálnych riešení a lepšiu personalizáciu služieb pre zákazníkov, čím sa zlepšuje ich celková skúsenosť.

Podľa Daniela Bjørkmana, hlavného viceprezidenta pre cloud a bezpečnosť v Storebrand, je rozšírenie spolupráce so spoločnosťou Google Cloud dôležitým krokom k zlepšeniu efektívnosti interných procesov a skvalitneniu služieb poskytovaných zákazníkom.

Partnerstvo s Google Cloud má umožniť Storebrand lepšie reagovať na meniace sa požiadavky trhu a zvyšujúce sa očakávania zákazníkov v oblasti digitálnych finančných služieb. Bezpečná a škálovateľná infraštruktúra Google Cloud poskytuje základ pre ďalší rozvoj a inovácie v oblasti finančných služieb v Škandinávii.

Prečítajte si ďalšie články na túto tému: