Po platobných prsteňov mBank rozširuje ponuku nositeľných platobných zariadení o platobné náramky. V spolupráci s Mastercard a Niceboy ponúkne platobné náramky, ktorú budú dostupné v siedmich farebných prevedeniach a veľkostiach XS až XL.


„Platobné prstene vzbudili u našich klientov veľký záujem, čo dokazuje viac ako 30-tisíc transakcií uskutočnených práve prsteňom na Slovensku za prvé tri mesiace od uvedenia na trh,“ hovorí Martin Podolák, riaditeľ produktovej a procesnej divízie mBank Slovensko a Česká republika. „S platobnými náramkami sa chceme posunúť ešte o úroveň vyššie a ukázať, že praktický platobný nástroj môže byť zároveň luxusným a elegantným doplnkom ideálnym v situáciách, v ktorých sa nehodí mať pri sebe telefón, peňaženku alebo smart hodinky,“ dodal.

Náramky Niceboy ONE Infinity by Furiosa sú vodotesné, nevybíjajú sa a v prípade straty ich možno deaktivovať cez mobilnú aplikáciu. Fungujú s platobnými kartami Mastercard vydanými v mBank a umožňujú bezkontaktné platby bez potreby peňaženky či telefónu.

Prečítajte si ďalšie články na túto tému: