Revolut spustil svoj nový vernostný program Revbody. Tento program bude dostupný na viacerých trhoch vrátane Slovenska a umožní zákazníkom získavať odmeny za každodenné platby debetnou kartou. Klienti môžu získať odmeny, ako sú letecké míle či zľavy na cestovanie, ubytovanie a ďalšie služby.


Program Revbody ponúka rôzne možnosti čerpania odmien. Vernostné body je možné previesť do viac ako 30 programov leteckých spoločností, ako sú British Airways Executive Club, Iberia Plus a Vueling Club. Okrem toho je Revbody možné vymeniť za zľavy na luxusné dovolenkové ubytovanie a zážitky prostredníctvom aplikácie Revolut.

Za každé minuté euro môžu zákazníci získať jeden bod. Zbieranie bodov je možné urýchliť zaokrúhľovaním platieb, plnením výziev v aplikácii alebo rezerváciou pobytov a zážitkov. Noví zákazníci môžu začať s bonusom 3 000 bodov za 150 transakcií, ktoré spĺňajú určité podmienky a ďalších až 10 000 bodov získajú za splnenie výdavkových limitov počas prvých 90 dní.

Pre zákazníkov s programom Ultra sú odmeny ešte vyššie. Ak minú viac ako 2 500 eur mesačne, môžu si pripísať až 30 000 Revbodov ročne, čo stačí na bezplatnú spiatočnú cestu do New Yorku alebo zľavu 600 eur na hotelové ubytovanie.

Prečítajte si ďalšie články na túto tému: