Finančná skupina Partners, zastúpená spoločnosťami Partners Investments a Partners Asset Management, prekonala hranicu jednej miliardy eur v spravovaných investíciách. „Za päť rokov svojej činnosti sa Partners Investments spolu s Partners Asset Management približujú k najväčším investičným spoločnostiam na trhu, ktoré sú zastúpené bankami. Tento úspech je dôkazom, že ľudia čoraz viac volia investičné riešenia aj mimo tradičných bankových domov,“ uviedol Maroš Ovčarik, riaditeľ Partners Investments.


Partners ponúka klientom diverzifikované investičné portfóliá, ktoré zahŕňajú popredné globálne ETF fondy. „Naším cieľom je poskytovať klientom moderné investičné riešenia dostupné aj pre tých, ktorí sa nevenujú investovaniu profesionálne,“ vraví M. Ovčarik.

Partners ponúka online prístup k investíciám, ktorý klientom umožňuje sledovať stav svojho portfólia v reálnom čase. Investície sú rozložené medzi viaceré správcovské spoločnosti a regióny, čo pomáha vyrovnávať trhové výkyvy. Klienti majú zároveň možnosť vybrať svoje investície bez poplatkov.

Najobľúbenejšou investičnou stratégiou v Partners Investments je dynamická ESG stratégia pozostávajúca zo 100 % akciových ETF fondov, nasledovaná dynamickou stratégiou s 85 % podielom akciových a 15 % podielom dlhopisových ETF fondov. Na treťom mieste sa nachádza vyvážená stratégia s pomerom akciových a dlhopisových ETF fondov 60 : 40.

Prečítajte si ďalšie články na túto tému: